• Niets uit de tekst of grafische (foto’s en/of multimediapresentaties) voorstellingen in deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins hetgeen van toepassing is op de gehele of gedeeltelijke bewerking, zonder schriftelijke toestemming van Vliegveldtaxi Rotterdam.

  • Vliegveldtaxi Rotterdam kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website. Bepaalde verwijzingen in deze website voeren naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden, en waarover Vliegveldtaxi Rotterdam dus geen controle heeft. Vliegveldtaxi Rotterdam draagt daarmee ook niet de verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van die informatie.

  • Vliegveldtaxi Rotterdam respecteert uw privacy en behandelt door u verstrekte persoonsinformatie vertrouwelijk. Wanneer u op deze website gebruik maakt van een formulier om informatie aan te vragen, registreert Vliegveldtaxi Rotterdam uw gegevens in een informatiesysteem. Op basis daarvan wordt uw vraag verwerkt. De door u verstrekte gegevens worden niet aan derden verstrekt.

  • Van bezoekers aan de website van Vliegveldtaxi Rotterdam worden algemene gegevens bijgehouden, zoals informatie over het aantal keren dat een pagina wordt bezocht. Het doel hiervan is om de inrichting van de website Vliegveldtaxi Rotterdam te optimaliseren.